De lezer & DLR

Koop je boeken via De lezer regeert

Sinds oktober 2012 gebruikt De lezer regeert een nieuwe opmaak in haar blogs. Vanaf nu begint de blog met de titel van het boek en andere data die interessant zijn. Je kunt rechtstreeks op de titel klikken, dan word je doorverwezen naar Bol.com. Wanneer je deze boeken via deze links koopt, dan krijgt De lezer regeert een kleine commissie, wat weer gebruikt kan worden voor leuke winacties! Dat was altijd al zo, maar is nu nog makkelijker!

Holland-India leesmaand


Van 11 oktober tot en met 11 november 2012 staat De Lezer Regeert in het teken van de Indiase literatuur. Het zou ontzettend leuk zijn als er zoveel mogelijk lezers deze maand meelezen en meepraten. Hou daarom deze website in de gaten en kijk welke boeken jou aanspreken. Lees mee, praat mee!

DLR zoekt foto's van lezers

Deze diavoorstelling ( jammergenoeg niet te zien op Iphone & Ipad) laat lezers en de besproken boeken op DLR zien.


 DLR is altijd op zoek naar nieuwe foto's van lezers.  Deel daarom de leukste foto waarop jij lezend staat afgebeeld  op de Facebookpagina van De lezer regeert en wie weet wordt jouw foto verwerkt in de omslag van deze pagina én in deze diavoorstelling van hierboven.


De boekenlegger van DLRDe lezer regeert heeft een eigen boekenlegger. Print hem uit, verspreid hem in bibliotheek, boekhandel, waar je maar wilt. Maak een foto en laat de lezer regeert zien waar jij de boekenlegger hebt achtergelaten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Help deze blog interactief te houden en reageer hier!