Over De lezer regeert

De lezer regeert & jij

De lezer regeert (DLR), dat ben ik. Ik heb deze titel gekozen om de discussie te openen met andere lezers. Om die reden ben jij, beste lezer, ook een deel van DLR.  Samen kunnen wij boeken bespreken die niet de aandacht krijgen die ze verdienen, meer aandacht verdienen of al in de vergetelheid zijn geraakt. Daarom ben ik  in juni 2012 DLR gestart. Ik hou van lezen en wil het lezen aanmoedigen.  De pagina "De lezer & DLR" is uitermate geschikt om mee te praten en vergeet hier vooral niet aan te geven welk boek DLR nog zou moeten bespreken! Natuurlijk kan er na iedere boekbespreking worden gereageerd en is DLR ook te vinden op Facebook. Praat dus vooral mee. Het is immers de lezer die regeert.

Boekrecensies en evenementenverslagen 

Op de pagina "Boekrecensies en evenementenverslagen" van deze blog zijn recensies te vinden van allerlei soorten boeken, uit allerlei genres, want lezen gaat over de grenzen van genres. Van wetenschappelijke non- fictie tot historische romans, van thrillers tot romantische chicklit, allerlei genres komen voorbij. Soms zal dit literatuur zijn die besproken is in de media, soms zijn dit net uitgegeven boeken, soms zijn het vergeten geschreven wondertjes. DLR kijkt naar het jaargetijde, de activiteiten in een bepaald seizoen en koppelt hier haar boekenkeuzes aan.

Naast recensies worden ook met enige regelmaat literaire activiteiten, evenementen en festivals besproken.  Momenteel nog voornamelijk in de Randstad, omdat DLR deze blog op heeft gezet zonder enige financiële support, uit liefde voor de literatuur en het lezen.

Literaire agenda

Op de "Agenda" zijn tal van literaire activiteiten, evenementen en festivals te vinden. Mist er één? Mail deze gegevens dan naar delezerregeert(@)gmail.com.

De lezer regeert & ik

Uit eigen initiatief ben ik vrijwillig met deze blog begonnen. Ik lees met plezier en deel mijn leesplezier graag met anderen. Ik geniet enorm van reacties en haal er energie uit wanneer ik zie dat mijn recensies en verslagen worden gelezen. Daarom stel ik het zeer op prijs als je reageert op mijn berichten en deze deelt met anderen via de mogelijkheden die gegeven staan onder ieder bericht. Uiteraard zie ik je graag als fan op mijn Facebookpagina. Delen is de mooiste en beste manier om DLR te steunen.

Mocht je DLR financieel willen ondersteunen of op DLR willen adverteren, neem dan contact met mij op via delezerregeert(@)gmail.com voor de mogelijkheden.

Ik hoop dat DLR je inspireert en je leesplezier vergroot. 

Met leesgroet,

Vera ter Beest


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Help deze blog interactief te houden en reageer hier!